2011. február 13., vasárnap

Angyalokról




Gyógyító Angyalok


Hogyan lehetnek segítségünkre az angyalok, életünk minden területén?


Nem a képzelet játéka ez. Az angyalok valóban köztünk vannak. Most sokkal inkább, mint valaha, és nem csak a reklámokban. Egyre többen számolnak be az égi lényekkel való találkozásukról. E találkozások alkalmával az angyalok időszerű üzeneteket, gyógyító recepteket, életmentő tanácsokat közvetítenek.


Mi lehet az oka annak, hogy mostanában ilyen gyakran jelennek meg az angyalok bolygónk körül? Részben az égi segítségért fohászkodó imáink, részben pedig az, hogy Isten és az Angyalok tudják, hogy eljött az ideje önmagunk, életünk, világunk meggyógyításának. Miközben átlépünk az ezredfordulón, az angyalok segítenek abban, hogy kigyógyuljunk betegségeinkből, melyek megakadályoznak bennünket lehetőségeink teljességének megélésében.


A Szabad Akarat törvénye szerint az angyalok nem avatkozhatnak bele az életünkbe kifejezett engedélyünk nélkül. Ez alól egyetlen kivétel létezik: ha életveszélyes helyzetbe kerülnénk, mielőtt még lejárt volna az időnk. Minden más esetben kérnünk kell a segítséget. De hogyan kell kérni? Semmilyen formális megidézésre nincs szükség ahhoz, hogy az angyalok segítségét kérjük. Csak rájuk kell gondolnunk Angyalok! és azonnal válaszolnak.


Mindenkit két vagy több őrzőangyal kísér, születésünktől halálunkig. Semmi olyat nem tudunk tenni, mondani, vagy gondolni, ami miatt elhagynának, vagy kevésbé szeretnének bennünket. Irántunk tanúsított szeretetük hatalmas és feltétel nélküli! Kérhetjük azt is, hogy még több angyal legyen körülöttünk. Vagy Istent kérjük, hogy küldjön hozzánk angyalokat, vagy fordulhatunk közvetlenül az angyalokhoz is. Mindegy melyik utat választjuk, hiszen az angyalok mindig Isten akarata szerint cselekednek. Az pedig mindig Isten akarata szerint való, hogy amikor csak kérjük, angyalok vegyenek körül és támogassanak bennünket.


Ahhoz, hogy Isten és az angyalok helyrehozhassák problémáinkat, teljes mértékben fel kell ajánlanunk nekik gondjainkat. Olyan ez, mintha egy levelet postáznánk: a levelet ki kell adnunk a kezeink közül ahhoz, hogy a posta eljuttathassa a címzetthez. Gyakran fordulunk az éghez segítségért. Mégis ahelyett, hogy engednénk a változást megtörténni, ragaszkodunk az adott helyzethez, és ezzel megakadályozzuk az angyalokat a közbelépésben. Ha valóban segítséget akarunk, teljes mértékben adjuk át a problémát Istennek és az angyaloknak.


Nem adhatunk Istennek és az angyaloknak egy listát, amelyben felsoroljuk, milyen lépéseket tegyenek helyzetünk orvoslása érdekében. Bíznunk kell abban, hogy Isten végtelen bölcsessége és kreativitása olyan jó megoldásokat eredményez, amilyenekről az emberi elme még álmodni sem képes. Soha ne feledjük: Isten akarata az, hogy boldogok legyünk.


Miután felajánlottuk problémánkat Istennek és az angyaloknak, arra kérhetnek bennünket, hogy tegyünk meg bizonyos lépéseket a megoldás érdekében. Ezek az utasítások érkezhetnek hang formájában, álomban, vízióban, a tudás biztos érzetével, vagy intuitív módon. Ha bizonytalanok vagyunk az üzenet forrásában, kérjük Istent, hogy hitelesítse az üzenetet számunkra. Isten és az angyalok mindig szerető, támogató üzeneteket küldenek, ha tehát félelmet keltő, bántó utasításokat kapunk semmiképp se tegyünk eleget nekik!


Ha szívünkben és tudatunkban ragaszkodunk Istenhez, nem kell aggódnunk úgynevezett bukott angyalok látogatásai miatt. Isten mennyei szeretete az egyetlen valóságos hatalom. A félelem és sötétség gondolatformái illúziók, melyek csak akkor "árthatnak" nekünk, ha hatalmat adunk nekik. Miután segítséget kértünk az angyaloktól, legyünk nyitottak az égből érkező üzenetekre, melyek eligazítanak bennünket kihívásaink megoldásában.
Forrás:Kincsesláda











Kik azok az angyalok?


Az angyalok szellemi lények, nincs testük, csak lelkük, és sem a tér, sem az idő nem jelent akadályt a számukra.


Érdekes, hogy szinte valamennyi vallásban felbukkannak szárnyas angyali lények, az ősi babilonitól kezdve a görögökön és a zsidóságon át egészen a kereszténységig. Az angyal szó a görög angelos, azaz hírnök kifejezésből ered, ami szintén arra utal, hogy ezek a lények az isteni üzenetet közvetítik a földön.


Az ezoterikus hagyomány szerint születése előtt minden ember kap egy védőangyalt, aki egész életében vigyáz rá. Az őrangyalunk mindent tud rólunk, így az életfeladatunkat is ismeri. Ennek alapján terelget minket, hogy mindig jó időben legyünk jó helyen, és találkozzunk azokkal az emberekkel, akikkel mindenképpen meg kell ismerkednünk. Előre látja azt is, mikor mire van szükségünk, Biztos mindenki hallott már olyan esetről, amikor valaki, megmagyarázhatatlan módon, egyetlen karcolás nélkül szállt ki a totálkáros autóból, vagy valami bosszantó apróság miatt lekésett egy repülőt, ami aztán lezuhant.


Ezek az esetek mind-mind az őrangyalok hatékony munkájáról tanúskodnak, ahogy a nehéz döntéshelyzetben megszólaló belső hang is az angyaloktól származik.
(szerzője ismeretlen)







7 megjegyzés:

annalíz írta...

csodás cikk, köszönöm!

georgina írta...

Nagyon érdekes volt, és képzeld miközben olvastam közben a tv is megy és egy film kezdődött az angyalokról szólt.Akaratlanul is odanéztem azért ez érdekes igaz?Amikor elkezdtem olvasni a film is akkor kezdődött.Véletlen?Meglepő!

Agnes. írta...

Nagyon tetszett nekem is, es nagyon sok olyanra ismertem, ami velem is megtortent, es csak ez lehet a magyarazata.

Koszonom!

online-lehetőségek írta...

Kedves Georgina én hiszek abban, hogy nincsenek véletlenek és tessék az élet mindig visszaigazol, köszönöm , hogy leirtad ezt nekem:))

online-lehetőségek írta...

Kedves Ágnes! Sok mindennek megvan a magyarázata és velem is sok hasonló történt amikor elkezdett érdekelni mi miért is történik:))

georgina írta...

Én is hiszek abban,hogy minden okkal történik, valahogy ez mindig be is jön.

Hólabda írta...

Drága A.
Mit lehet ehhez hozzátenni?
Nekem semmit.

Kedves Olvasóim köszönöm, hogy olvassátok a blogomat

Köszönöm a látogatást visszavárlak!